StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дякую за все і за себе гарненьку: Повалій привітала себе з днем Народження і забула, скільки їй років

10 грудня 2022, 16:59
Співачка на цей раз уявила себе святою і відважила собі мільйон компліментів.
Таїсія Повалій
Таїсія Повалій / instagram.com/tpovaliyofficial

Українська запроданка, зрадниця Тасісія Повалій продовжує жити своє святкове життя, декларуючи абсолютне щастя в Росії, в той час, як її батьківщину, Україну, бомблять російські ракети, позбавляючи мільйони людей без світла і тепла.

Релігійна Повалій також згадала про свій день народження, яке відзначає в "Свято чудотворного образу Пресвятої Богородиці "Знамення". Зрадниця зазначила, що вона постійно просить заступництва у цієї сильної ікони. Воно їй очевидно знадобиться, якщо вона вирішить повернутися в Україну.

"Дякую Богові, що я прийшла на Землю саме в цей благословенний день! Спасибі моїй матусі, що народила і виховала мене таку гарненьку. Вчора давала інтерв'ю з приводу свого народження і не могла порахувати скільки точно мені років, пам'ятаю, що десь між 55-ма і 60-ма. Але, відчуваю, що душенька моя зовсім юна. Радію життю і дякую небеса за все", - повідомила Повалій, яка вважає себе мало не святою.

відео дня

Нагадаємо, раніше Повалій, як і її колега-запроданка Ані Лорак, яка "несе світу любов", вона "розбризкує" її на своїх передплатників. "Ділюся з вами любов'ю, дорогі мої Передплатники! Самий зцілює душу світло!"- марить зрадниця.

Зазначимо, що Повалій настільки багато зробила пластичних операцій, що впізнати її важко.

Нагадаємо, раніше Денис Повалій, син співачки-запроданки Таїсії Повалій, яка незважаючи на війну в Україні продовжує виступати в Росії, підтримуючи таким чином вбивства мирних українських жителів, відреагував на критику музичного російського критика Сергія Сосєдова.

Цей "знавець", який довгий час годувався в Україні і не гребував українською зарплатою, заявив, що завдяки своїй матері, Денис має можливість"жити в Іспанії". На що Денис Повалій відповів, що" завдяки їм, він має можливість втекти " (мається на увазі напад Росії на Україну - авт.).

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти