StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"А раніше скаржився на фінанси": син Повалій розпік критика Сосєдова

28 жовтня 2022, 11:13
Син співачки продовжує чубитися з тим, хто "чіпляє" його і його запроданку-матір.
Денис Повалій
Денис Повалій / instagram.com/denis.povaliy

Денис Повалій, син співачки-запроданки Таїсії Повалій, яка незважаючи на війну в Україні продовжує виступати в Росії, підтримуючи таким чином вбивства мирних українських жителів, відреагував на критику музичного російського критика Сергія Сосєдова.

Цей "знавець", який довгий час годувався в Україні і не гребував українською зарплатою, заявив, що завдяки своїй матері, Денис має можливість "жити в Іспанії". На що Денис Повалій відповів, що "завдяки їм, він має можливість втекти " (мається на увазі напад Росії на Україну - авт.).

Крім того, Повалій вказав на те, що Сосєдов, мабуть, забув, як "просив грошей на ФБ". "А тепер, мабуть, з фінансами краще стало", - додає він.

відео дня

"Сосєдов раніше і Пугачову обожнював. Тепер, напевно, з фінансами стало краще", — резюмував син Повалій.

'А раніше скаржився на фінанси': син Повалій розпік критика Сосєдова

Тим часом, сторіз з перепалкою пропали з акаунта Повалій, а залишилося лише одне побажання з серії "всім добра і нехай світ стане краще".

Нагадаємо, раніше співачка українського походження Таїсія Повалій вперше за довгий час дала офіційне інтерв'ю. Очікувано, запроданка захотіла говорити лише з росЗМІ, а про війну на її батьківщині вона навіть не заїкнулася.

Зате розповіла про особливості інтимного життя з продюсером, чоловіком і за сумісництвом завзятим ра**истом Ігорем Ліхутою. Так Повалій розповіла, що вдруге ставати матір'ю не планує через вік (їй 57), при цьому встигла "вкусити" Пугачову, яка стала мамою вдруге в 64 роки, скориставшись сурогатним материнством.

"Я вважаю, що якщо народжувати, то самій!"- гордо заявила зрадниця, але потім зазначила, що її нинішній чоловік ніколи не просив її про дітей. Крім бездітності, їх союз, схоже, починає згасати і на інтимному рівні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти