Поховала доньку та онуку: померла мама Вітні Г'юстон

8 жовтня 2024, 16:37
143
91-річна Сіссі Г'юстон страждала від страшної хвороби.
Вітні Г'юстон, Боббі Крістіна Браун
Померла Сіссі Г'юстон - мама Вітні Г'юстон і бабуся Боббі Крістіни Браун / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У віці 91 року померла Сіссі Г'юстон - американська поп-, соул- і госпел-співачка, лауреатка двох премій Греммі, мама американської суперзірки Вітні Г'юстон. Смерть настала 7 жовтня в будинку Г'юстон в Нью-Джерсі внаслідок хвороби Альцгеймера.

В останні роки Сіссі перебувала під наглядом хоспісу. Останні хвилини вона провела в оточенні сім'ї та близьких.

Про це виданню The Associated Press повідомила Пет Г'юстон, її невістка. "Наші серця наповнені болем і сумом. Ми втратили матріарха нашої родини. Мама Сіссі була сильною і видатною фігурою в нашому житті. Жінка глибокої віри та переконаності, яка дуже дбала про сім'ю, служіння та суспільство. Її більш ніж сімдесятирічна кар'єра в музиці та індустрії розваг залишиться на першому плані в наших серцях", - йдеться в офіційній заяві сім'ї покійної.

відео дня

Сіссі Г'юстон побудувала успішну музичну кар'єру, співала на сцені разом з Аретою Франклін, Джиммі Гендріксом і Елвісом Преслі. Вона також була мамою однієї з найуспішніших співачок в історії музики - Вітні Г'юстон. На жаль, на життя Сіссі випало чимало нещасть: вона на 12 років пережила свою зоряну доньку і на 9 - юну онуку (Боббі Крістіну Г'юстон-Браун, єдину доньку Вітні, яка померла у віці 22 років через три роки після смерті мами - прим. редактора).

Хто така Вітні Г'юстон?

Вітні Г'юстон (9 серпня 1963 - 11 лютого 2012) - американська акторка кіно і телебачення, поп-, соул- і ритм-енд-блюзова співачка, продюсерка і фотомодель. Одна з найбільш комерційно успішних виконавиць в історії світової музики. Статус суперзірки закріпився за Г'юстон після виходу 1992 року фільму "Охоронець", у якому вона зіграла одну з головних ролей і виконала основні музичні партії. Балада "I Will Always Love You" з цього фільму мала величезний успіх, повідомляє Вікіпедія.

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що в країні-окупанті помер автор хіта "Ягода малина" - співак В'ячеслав Добринін. Смерть артиста підтвердила його дружина. Йому було 78 років.

Також пішов із життя американський актор кіно і дубляжу, відомий своїм глибоким голосом, Джеймс Ерл Джонс, який став популярним, як голос Муфаси в мультику "Король Лев" і Дарта Вейдера в кінофраншизі "Зоряні війни".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти