Найкращі вправи на прес: всього 12 хв на день для ідеальної форми

17 вересня 2023, 12:14оновлено 16 лютого, 14:58
Тренерка показала, як правильно качати прес щоб прибрати живіт, не докладаючи для цього багато зусиль.
Упражнения на пресс, Анита Луценко
Найкращі вправи на прес від Аніти Луценко/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Фітнестренерка Аніта Луценкопоказала, як накачати прес вдома за допомогою кількох простих вправ. При цьому зарядка, яку пропонує тренерка, допоможе "прокачати" не лише прес, а й сідниці та трицепс.

Радимо також прочитати наступний матеріал: "Золота" розминка перед тренуванням: фітнестренерка показала вправи на 4 хвилини

Щоб виконати ці вправи на прес, знадобиться диван, крісло або інші меблі, які можна використати як інвентар. Також, якщо у вас на підлозі жорсткий килим, можна скористатися спеціальним килимком, щоб на тілі не залишилося неприємних слідів.

"Сьогодні на вас чекає фантастичне тренування разом із диваном. Іноді комфортно, коли не треба брати щось специфічне. Є у нас диван, або можна використати крісло, щось м’якеньке, сьогодні нам це знадобиться… І не забудь скористатися килимком, якщо у тебе килим на підлозі досить жорсткий. Не має бути ніяких неприємних відчуттів на шкірі, тому що якщо залишаться сліди, повір, буде дуже-дуже неприємно", – сказала Аніта Луценко.

Вона зазначила, що ця зарядка допоможе попрацювати і над пресом, і над сідницями та ногами, а також включаться руки. Усе потрібно робити по два підходи між якими буде невеличкий відпочинок.

Якщо ви шукаєте спосіб, як накачати прес за місяць або навіть за коротший час, то ці вправи ідеально вам підійдуть. До того ж цей комплекс вправ на прес досить короткий – достатньо буде всього 12 хвилин на день, щоб уже через 2 тижні побачити перші результати.

"Таке навантаження для найкращого результату. не сачкуємо! Ти любиш себе? Тренування сьогодні – це інвестиція у твоє здоров'я. Аніта Луценко дарує тобі нове тренування – найкраща зарядка на все тіло. Ти зможеш знайти 12 хвилин, щоб прокачати всі м'язи", – йдеться в описі до відео.

Це тренування можна робити через день. Також фітнестренерка рекомендує починати усі тренування з розминки, а завершувати розтяжкою.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше фітнестренерка Аніта Луценко розповіла, як схуднути у 3-х проблемних зонах – тренерка показала вправи на прес, ноги і стегна. Такий комплекс вправ вона називає потужним бумом для калорій. Тренування на все тіло допоможе тримати себе у формі.

Також раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ на всі групи м'язів на 9 хвилин, який можна використовувати як ідеальну коротку ранкову зарядку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти