"Золота" розминка перед тренуванням: фітнестренерка показала вправи на 4 хвилини

5 вересня 2023, 15:47оновлено 16 лютого, 15:00
Щоб правильно розминатися перед тренуванням, достатньо всього кількох хвилин. Але така розминка може бути і повноцінною ранішньою зарядкою.
Спорт, зарядка, Анита Луценко
Розминка перед тренуванням/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Фітнестренерка Аніта Луценко показала, якою повинна бути розминка перед тренуванням в залі або вдома. Такий простий і короткий комплекс вправ допоможе "увімкнути" своє тіло й підготувати його до фізичних навантажень.

Ця розминка на всі групи м'язів забере всього 4 хвилини, зате ваше тіло буде готовим до подальшого тренування або просто підготується до робочого дня, каже фітнестренерка.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Як швидко прибрати живіт: фітнестренерка розповіла про 6 найефективніших вправ

Також Аніта Луценко називає ці вправи мінізарядкою і зазначає, що їх можна виконувати як коротку зарядку вранці, щоб тіло прокинулося.

Тренерка також нагадала, навіщо розминка перед тренуванням. Вона наголосила, що виконувати такі вправи для розігріву потрібно, щоб запобігти травмам.

"Навіщо робити розминку? Щоб запобігти травмам! Роби розминку – завжди. За цю коротку розминку ти підготуєш м'язи всього тіла до тренувань. Цей такий кайф, добре попрацювати, насолодитися спортом. Наш організм включається після чудової розминки: дуже важливо, щоб наше тіло було не тільки сильним, а і мобільним. Для когось це тренування може стати повноцінною ранковою зарядкою", – зазначила Аніта Луценко.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко розповіла про 8 вправ від болю в попереку. Цей комплекс вправ чудово допоможе впоратися з невеликим болем, а також попередити виникнення таких проблем зі спиною.

Також фітнестренерка Аніта Луценко показала, як схуднути в руках за 18 хв на день. Достатньо буде виконувати ці прості вправи для схуднення рук і плечей упродовж 3 тижнів, щоб побачити надзвичайний результат.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти