4 "золоті" вправи для схуднення зі скакалкою: фітнестренерка показала ідеальне тренування

14 вересня 2023, 15:32оновлено 16 лютого, 14:58
Такі вправи допоможуть змінити контур тіла лише за 4 тижні, адже калорії спалюватимуться дуже інтенсивно.
Прыжки на скакалке, Анита Луценко, похудение
Аніта Луценко показала ефективні вправи для схуднення за місяць з допомогою скакалки/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скрін

Фітнестренерка Аніта Луценко показала, як скинути зайву вагу в домашніх умовах, виконуючи вправи на скакалці. Стрибки для схуднення використовуються дуже часто і є ефективним способом досягнути своє мети та отримати тіло своєї мрії, зазначає тренерка.

Щоб виконувати цей комплекс вправ, достатньо виділити по 10 хвилин на день. Зате уже через місяць буде видно суттєвий результат – вдасться змінити контур свого тіла.

Якщо вас цікавить тема схуднення, радимо також прочитати наступний матеріал: Як схуднути у 3-х проблемних зонах: тренерка показала вправи на прес, ноги і стегна

"Що буде з тілом жінки, якщо регулярно пригати на скакалці? Витривалість, схуднення, м'язистий контур тіла. Відомо, що стрибки на скакалці дуже гарно витрачають калорії, тому регулярні тренування так гарно впливають на нас", – зазначила Аніта Луценко.

Вона наголосила, що тренування буде дуже інтенсивним, і воно допоможе ефективно спалити калорії.

"Одразу скажу, що немає нічого інтенсивнішого за витратами калорій, ніж стрибки на скакалці. Це дуже енергоємко. Це тренування можна робити перед своїм основним тренуванням, після нього або як окреме тренування – хоч щодня, хоч через день, як дозволяє витривалість", – сказала тренерка.

Вона додала, що дуже важливо для тренування підібрати правильний розмір скакалки і виконувати вправи, дотримуючись відеоінструкції.

Також для того, щоб стежити за часом, знадобиться таймер.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ на всі групи м'язів на 9 хвилин, який можна використовувати як ідеальну коротку ранкову зарядку.

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко показала 7 вправ для схуднення, якщо вага 80 кг+. Такий комплекс вправ для схуднення всього тіла підійде як людям із зайвою вагою, так і пенсіонерам. Ці вправи допоможуть тримати себе у формі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти