Як схуднути у 3-х проблемних зонах: тренерка показала вправи на прес, ноги і стегна

12 вересня 2023, 12:07оновлено 16 лютого, 14:58
Такий комплекс вправ фітнестренерка називає потужним бумом для калорій. Тренування на все тіло допоможе тримати себе у формі.
Спорт, зарядка, Анита Луценко
Фітнестренерка Аніта Луценко показала вправи на прес, ноги і стегна/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Фітнестренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ на три проблемні зони. У комплексі, який пропонує тренерка, є ефективні вправи для пресу, а також для ніг і стегон.

За словами Луценко, така зарядка є потужним бумом для калорій. Тренування на все тіло допоможе скинути зайву вагу і отримати такі форми, про які ви мрієте. Вправи також можна виконувати для того, щоб просто тримати себе у формі.

"Це просто скарб – подарунок від Аніти Луценко для поціновувачів спорту – найкраще тренування на все тіло. Це довгий комплекс, але ми працюємо з трьома проблемними зонами: ноги, стегна, живіт", – зазначає фітнестренерка.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Як швидко прибрати живіт: фітнестренерка розповіла про 6 найефективніших вправ

На таке тренування потрібно буде близько 40 хвилин часу.

"Коли ти отримуєш результат, коли відчуваєш м'язи. Від цього тренування ти відчуєш все. Не здавайся, навіть тоді, коли буде складно", – додала тренерка.

Також вона нагадала, що схуднення залежить і від харчування, тому за ним теж варто стежити.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко показала 7 вправ для схуднення, якщо вага 80 кг+. Такий комплекс вправ для схуднення всього тіла підійде як людям із зайвою вагою, так і пенсіонерам. Ці вправи допоможуть тримати себе у формі.

Також раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала найкращі вправи для схуднення – достатньо 10 хв на день для фігури мрії. Такі щоденні вправи для схуднення допоможуть "підтягнути" все тіло, не витрачаючи на це дуже багато часу і зусиль.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти