Найкраща розминка перед тренуванням: прості вправи на 6 хвилин, щоб "розігріти" тіло

28 лютого 2024, 14:17оновлено 29 лютого, 23:50
Достатньо всього 6 хвилин, щоб правильно підготувати тіло до тренувань і запобігти травмам під час фізичного навантаження.
Анита Луценко, зарядка, разминка
Найкраща розминка перед тренуванням/ колаж: Главред, фото: скрін

Перед будь-яким тренуванням важливо добре розігріти своє тіло – тоді м’язи і суглоби будуть готові до фізичного навантаження, і тренуватися буде набагато комфортніше і безпечніше.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Лише люди з орлиним зором знайдуть собаку в печері за 6 секунд: складна оптична ілюзія

Фітнестренерка Аніта Луценко показала у відео, як правильно виконувати розминку, щоб всього за 6 хвилин "увімкнути" своє тіло.

Вона наголосила, що до кожного тренування обов’язково потрібно виконувати розминку.

"Розминку ми повинні виконувати не тому, що нам щось потрібно зробити, а ми готуємо свій організм до того, що зараз йому потрібно буде тренуватися. Наше серце починає битися швидше, наша дихальна система починає вмикатися, і таким чином ми запобігаємо травмам, ми злегка динамічно починаємо розтягувати свої м’язи, і взагалі показуємо своєму організму, що зараз він нам знадобиться", – зазначила Аніта Луценко.

Дивіться відео, у якому Аніта Луценко показує, як робити розминку на все тіло перед будь-яким тренуванням:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко показала 6 найкращих вправ для сідниць і пресу – всього 12 хвилин для ідеального тіла. Тренерка показала ефективне тренування, яке допоможе підкачати сідниці, ноги та прес.

Також раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала найкращий комплекс вправ на все тіло за 9 хвилин, щоб схуднути. Правильне харчування і виконання цих вправ дуже швидко дасть позитивний результат. Головне – регулярність.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти