Як зробити талію тонкою: 6 вправ на 10 хвилин для "осиної талії"

20 жовтня 2023, 23:19оновлено 16 лютого, 14:49
Фітнестренерка показала ідеальні вправи для талії і боків, які заберуть мінімум часу. Результат буде суттєво помітним уже через 2 тижні.
Анита Луценко, спорт
Як зробити талію тонкою/ колаж: Главред, фото: скрін, unsplash.com

Для того, щоб зробити талію тонкою в домашніх умовах, не потрібно витрачати дуже багато часу і сил. Головне у цьому завданні – правильно підібрані вправи і регулярне їх виконання.

Фітнестренерка Аніта Луценко показала ідеальні вправи для тонкої талії і плоского живота, на які потрібно буде всього 10 хвилин на день.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Найкраща розтяжка на все тіло: як стати гнучкою за 9 хвилин

Тренерка пояснила, що секрет цих вправ у тому, що вони створюють не лише силове навантаження, а й розтягують м’язи.

"Сьогодні ми зробимо вправи на талію. І це будуть не лише силові вправи. Хочете тонку талію? Є один секрет для ідеальної фігури... Щоб зробити талію тонкою, потрібно не лише жорстко тренуватися, ще більше затискаючи цю зону, а й розтягувати її. Справа в тому, що чим більше ми живемо, тим більше ми стискаємося, перетворюємося на "бочку". Завдання №1 – витягнутися і витягнути талію", – зазначила Аніта Луценко.

Вона наголосила, що плоский живіт і тонка талія – це реальність для всіх, хто правильно виконує вправи, регулярно займається спортом і стежить за харчуванням.

"Як швидко можна зробити талію-осу? У мережі багато заголовків на кшталт: тонка талія за 5 хвилин, тонка талія за тиждень. Я скажу, що краще робити вправи для талії 10 хвилин, але головне не час, а правильний комплекс (я створила ідеальний). Крім того, ці вправи впливають на ваш животик, незабаром він буде плоским і красивим... Не до нового року, а завжди. Результат після цього тренування ви побачите вже через 2 тижні", – зазначила тренерка.

Коли не можна робити це тренування:

  • вагітним;
  • під час критичних днів, якщо вам погано;
  • упродовж 6-8 тижнів після пологів.
  • якщо є проблеми зі здоров'ям – проконсультуйтеся з лікарем.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко розповіла про найкращі вправи для схуднення рук і плечей. Прості вправи для рук і плечей допоможуть позбутися зайвого жиру в цій ділянці та накачати м’язи.

Також раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала 9 найкращих вправ для схуднення на 6 хвилин. Проста ранкова зарядка вдома, яка займе мінімум часу, водночас є ефективним способом, як швидко схуднути.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти