9 найкращих вправ для схуднення на 6 хвилин: ідеальна зарядка на все тіло

16 жовтня 2023, 12:30оновлено 16 лютого, 14:50
Проста ранкова зарядка вдома, яка займе мінімум часу, водночас є ефективним способом, як швидко схуднути. Головне поєднувати її з правильним харчуванням.
Зарядка, спорт, Анита Луценко
Тренування на всі групи м'язів в домашніх умовах/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Щоб позбутися зайвої ваги і тримати своє тіло в ідеальній формі, про яку ви мрієте, достатньо виконувати нескладне тренування вдома на все тіло.

Фітнестренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ на всі групи м'язів, який допоможе отримати дуже хороший результат.

Радимо прочитати також наступний матеріал: 7 вправ на 7 хвилин: ідеальний спосіб, як прибрати складки на спині

За словами тренерки, такий комплекс вправ з мотивами пілатесу дає ефект на всі м’язи, але найбільше сконцентрований на кількох ділянках – стегнах, сідницях і пресі.

"Ви відчуєте стегна, сідниці, прес. Тендітна, елегантна зарядка з мотивами пілатесу для неймовірного результату. Виконуйте рухи повільно, відчуйте кожний рух і кожний м'яз, який увімкнувся в роботу", – зазначила тренерка.

Вона додала, що це комплекс на все тіло – силові тренування поєднуються з розтяжкою. Також буде добре пропрацьована зовнішня і внутрішня поверхня стегна.

"Кожна вправа активізує ваше тіло, добре розтягує поперек, талію. Робіть тільки ті тренування, які вам подобаються. Тренуйтеся та відчувайте, як ваше неймовірне тіло змінюється під час спорту. Якби ваші м'язи вміли говорити, вони би подякували за приємне навантаження. Виконуйте цю зарядку щодня і заряд позитиву – гарантую", – зазначила Аніта Луценко.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала ідеальну розтяжка після тренування. Тренерка показала, як правильно розтягуватися після того, як ви зробили фізичні вправи. Такий комплекс вправ також можна виконувати як просту зарядку.

Також раніше Аніта Луценко показала ідеальне коротке тренування для схуднення – вправи на 8 хвилин на день. Також ці вправи можна виконувати просто як ранкову зарядку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти