6 вправ для ідеального тіла: коротке інтенсивне тренування для схуднення

13 листопада 2023, 12:00оновлено 16 лютого, 14:42
Цей комплекс вправ для схуднення всього тіла забере небагато часу, але результат буде видно дуже швидко за рахунок правильно підібраного навантаження у вправах.
Анита Луценко, зарядка, спорт
Інтенсивне тренування для схуднення на 6 хвилин/ колаж: Главед, фото: скрін, unsplash.com

Якщо ви шукаєте спосіб, як швидко схуднути, не варто оминати увагою короткі інтенсивні тренування. Вони і часу багато не заберуть, і результат буде помітним вже дуже швидко. Це особливо зручно людям, які мають щільний графік і не можуть відшукати час на заняття спортом.

Вас також може зацікавити: Пройти вдома 5000 кроків – легко: як схуднути за допомогою ходьби

Фітнестренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ для схуднення в домашніх умовах, який виконується всього за 6 хвилин. Але при цьому тренерка наголошує, що якщо у вас залишаються сили і бажання продовжувати після першого 6-хвилинного заходу, то можна зробити ще другий підхід. Але перед другим підходом потрібно відпочити не менше хвилини.

Таке кардіо тренування для схуднення дозволить побачити позитивний результат уже дуже скоро. До того ж ці вправи допоможуть не лише схуднути, а й зміцнити серце і легені.

Тренер зазначає, що якщо під час виконання якої із вправ ви відчуваєте, що вже не можете продовжувати, то просто перейдіть на крок і крокуйте на місці до початку наступної вправи. Не потрібно змушувати себе дороблювати вправу до кінця, якщо це через силу.

"Як часто робити? Тричі на тиждень! Секрет тренованості взагалі в тому, що організм до всього адаптується, йому все легше і легше робити те саме навантаження – так він удосконалює серце та дихальну систему. Енергозабезпечення і нервова система теж вмикаються, тож спорт – це велика користь не тільки для схуднення, а і для здоров'я", – наголосила Аніта Луценко.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Тренер зазначила, що під час тренування можна за потреби пити воду. Також після тренування можна зробити розминку та розтяжку.

Раніше Аніта Луценко показала швидку зарядку на кухні – 7 ефективних вправ, які можна зробити, поки вариться їжа. Коротка зарядка також дасть необхідний ефект. Якщо не вистачає часу на тренування, краще потренуватися кілька хвилин, ніж не тренуватися взагалі.

Також раніше тренерка показала ідеальну зарядку для людей 60 років+. Це 12 найкращих вправ, сидячи на стільці. "Сидяча зарядка" допоможе добре розім’яти тіло і не вимагатиме сильного навантаження. Такий простий комплекс вправ підійде усім.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти