StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жінка відмовилася називати свою дитину на честь колишнього, той тепер в сказі

4 травня 2023, 05:10
Чоловік хотів продовжити традицію свого батька, який назвав його на честь себе.
сім'я, пара, дитина
Жінка відмовилася називати дитину на честь колишнього і розлучилася з ним / Колаж: Главред, Фото: ua.depositphotos.com

Жінка відмовилася називати свого новонародженого сина на честь її колишнього. Тепер чоловік злиться і не розуміє, чому вона з ним так "негарно" вчинила. Про це повідомляє Mirror.

Чоловіка звуть Чарльз Фредерік. Він був названий саме так на честь свого батька, у якого теж таке ім'я. Чоловік сподівався, що його колишня кохана не буде порушувати цю традицію і назве дитину таким же ім'ям.

Однак виявилося, що жінці абсолютно не подобається це ім'я. Вона вирішила назвати свою дитину Домініком.

відео дня

"Я і тато дитини розлучилися під час моєї вагітності. Його не було поруч, коли народився наш син, що було моїм вибором. Я не хотіла драми, поки народжувався мій син", - сказала жінка.

Молода мама пояснила, що вона в будь-якому випадку назвала б малюка Домініком і не погодилася б назвати сина Чарльзом навіть якби вони були разом.

"Тато малюка робить зауваження, що у мене не вистачило здорового глузду, коли я називала нашу дитину", - додала жінка.

Нагадаємо, нещодавно Главред розповідав, що у листопаді минулого року 57-річний інструктор з тхеквондо Філл Здібель під час баскетбольного матчу впав на підлогу та переніс зупинку серця. Чоловік був мертвим упродовж 28 хвилин. Філл каже, що, лежачи на землі, він відчував, ніби спостерігає за тим, що відбувається, поза своїм тілом. Він сказав, що його сильна воля до життя спрацювала, і він був упевнений, що зможе вижити.

Також повідомлялося, що розбита горем жінка опинилася в складній ситуації після того, як дізналася, що її чоловік зрадив їй із її сестрою. Тепер сестри чекають на дітей від одного і того ж чоловіка. Жінка відчуває, що у неї немає іншого вибору, як залишитися зі своїм партнером заради фінансової безпеки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти