StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ведмідь-ласун заліз в машину і випив 69 банок газованої води: "злочин" потрапив на відео

21 квітня 2023, 11:56оновлено 21 квітня 2023, 13:03
Господиня авто не очікувала, що банки з газованою водою привернуть увагу тварини.
Ведмідь проник в автомобіль і випив всю газовану воду
Ведмідь проник в автомобіль і випив всю газовану воду / скріншот з відео

У Канаді ведмідь проник в автомобіль і випив ящик газованої води. Також він пошкодив авто жінки.

За словами мешканки Канади Шерон Росел, вона прокинулася від гучного гавкоту собаки і виявила ведмедя, який розбив вікно автомобіля і дістав звідти 69 банок дієтичної коли і апельсинової газованої води, пише видання UPI.

Клишоногий випив 69 із 72 банок безалкогольних напоїв, які вона зберігала на ніч у своїй машині. Вона сказала, що ведмідь, схоже, особливо цікавився саме апельсиновим напоєм, але здався після того, як спробував дієтичну колу.

Розель сказала, що вона завжди намагається не залишати їжу або сміття в машині на ніч, але вона не очікувала, що банки з газованою водою привернуть увагу тварини.

Жінка збиралася продати товар, але тепер їй доведеться закуповувати його заново, а ще ремонтувати пошкоджену ведмедем машину.

Раніше ми повідомляли про те, що дивна жінка спершу переслідувала чоловіка з 2-річною дитиною і просила, щоб він дав потримати хлопчика на руках. Після почутої відмови, вона почала вимагати, щоб батько дав їй свою дитину, а пізніше і зовсім почала виривати хлопчика з рук і кричати, що у неї вкрали дитину.

Також ми розповідали про те, що жінка навмисно труїла свого чоловіка. Вона час від часу підливала йому в чай засоби для очищення каналізації. В результаті у нього з'явилася виразка шлунка, гастрит і езофагіт. Чоловік зловив дружину завдяки камерам, які він встановив на кухні.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти