РФ буде через аварію "Іл-76" ховати насильство над полоненими - радник мера Маріуполя

24 січня 2024, 14:06
На думку радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, росіяни здатні розкидати тіла українських полонених у зоні падіння літака.
Іл-76 упав у Бєлгородській області РФ Катастрофа
Катастрофа "Іл-76" у Бєлгородській області РФ / Колаж: Главред, фото: Телеграм

Катастрофавійськово-транспортного літака "Іл-76", найімовірніше, буде використана керівництвом країни-агресора РФ для того, щоб приховати ті злодіяння, які російська армія вчиняла з українськими військовополоненими. Таку версію озвучив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі.

"Немає сумніву, що не один десяток наших військовозобов'язаних замучили на смерть росіяни. Якщо ви колись спілкувалися з тими, хто повернувся додому - сумніву у вас не буде ні секунди. Тепер ніщо не завадить їм списками передати "вбитих у літаку", насправді вбитих росіянами по тюрмах, наших героїв. І навіть розкидати частини тіл і самі тіла в зоні падіння літака. Просто тримайте це в голові, як можливий варіант розвитку подій. Нагадаю, що Драмтеатр вони не бомбили, пологовий будинок теж, а Маріуполь у принципі був руїною до повномасштабного вторгнення. За версією росіян. Тому нелюдськості й цинізму там вистачить", - вважає він.

Нагадаємо, раніше в середу, 24 січня, російські ЗМІ повідомили, що в Бєлгородській області РФ впав військово-транспортний літак Іл-76. За попередніми даними, люди, які були на борту, загинули. Першим про падіння літака повідомив російський Телеграм-канал 112 із посиланням на джерела. За даними каналу, авіакатастрофа, ймовірно, сталася біля хутора Кривого.

відео дня

Уламки літака розлетілися на кілька кілометрів. На каналі спочатку повідомили, що на борту літака було 63 людини. Пізніше з'явилася інформація, що на борту Іл-76 перебували 75 осіб (5 із них члени екіпажу).

Губернатор Бєлгородської області країни-агресора РФ В'ячеслав Гладков підтвердив авіакатастрофу. За його словами, інцидент стався в Корочанському районі. Гладков повідомив, що на місці працюють слідча група і співробітники МНС. Про те, що Іл-76, який впав під Бєлгородом, перевозив ракети для С-300, пише і видання РБК-Україна з посиланням на власні джерела.

Російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на Міноборони РФ оперативно повідомили про те, що на борту Іл-76 нібито перебували українські полонені.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти