"Вибачте силовиків": Лукашенко заявив, що побиття мітингувальників - фейк

22 серпня 2020, 16:45оновлено 22 серпня 2020, 18:16
60% фото постраждалих від дій силовиків Лукашенко назвав "постановочними".
Лукашенко: Побиття - фейк , а силовиків треба пробачити - Новини Білорусі
Лукашенко: Побиття - фейк , а силовиків треба пробачити - Новини Білорусі / tut.by

Олександр Лукашенко сьогодні, 22 серпня, закликав білорусів "пробачити помилки" білоруських силовиків, а більшість фото, де люди демонструють наслідки жорстоких побиттів правоохоронцями – він назвав фейками.

"Команда з Польщі, у нас є всі ці телефонні розмови: "Душити ментів!". За що? Що ви будете робити, якщо почнеться бандитизм на вулицях? Куди ви будете дзвонити? (...) Не громіть цих людей. Це ваші люди. Навіть якщо вони десь помилилися - вибачте їм!"- закликав Лукашенко на провладному мітингу в Гродно.

читайте також"Нехай не ображаються": Лукашенко прийняв жорстке рішення через страйкПри цьому 60% фото постраждалих від дій силовиків Лукашенко назвав "постановочними".

"Ці фейки весь час наповнюють наш ефір. В інтернеті хто сидить: 60% показували синці, 60% постановочні кадри. 60%! Пройде час, ми спокійно вам про це скажемо і покажемо. Сьогодні не час про це говорити, щоб не розбурхувати людей", – зазначив глава Білорусі.

Раніше повідомлялося, що в Білорусі силовики жорстоко били неповнолітніх. Підлітків ставили на коліна, наносили каліцтва.

Також з'явилося відео жорстокої розправи над демонстрантами в Білорусі. Ролик був знятий очевидцями 10 серпня.

Крім того, в Білорусі медики заявили про зґвалтування чоловіків і жінок-демонстрантів. У міліції перевіряють інформацію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти