Знищують все навколо: Севєродонецьк перетворюється на руїни, ситуація погіршується

24 травня 2022, 21:58оновлено 24 травня 2022, 22:29
Стає тільки гірше. Те, що роблять ра**исти - це важко описати словами, заявив голова ОДА Сергій Гайдай.
Знищують все навколо: Севєродонецьк перетворюється на руїни, ситуація погіршується
Ситуація на Луганщині погіршується-Гайдай / facebook.com/odalug

Рашисти значно посилили обстріли Луганської області. Сєвєродонецьк перетворюється на руїни через постійні авіаудари, йдеться в заяві голови Луганської ОВА Сергія Гайдая.

"Стає тільки гірше. Те, що роблять ра**исти - це важко описати словами. Орки вбивають наші міста, знищують все навколо. Сєвєродонецьк - ледь живий. Обласний центр закидали авіабомбами", - розповів Гайдай.

При цьому він підкреслив, що траса Лисичанськ-Бахмут, по якій здійснюється евакуація повністю прострілюється. Там вже працюють ворожі ДРГ.

відео дня

"Росія стягнула до області шалену кількість бійців і техніки. На окупованих територіях орки тримають напоготові вертольоти й важку зброю", - додав глава Луганської ОВА.

Новини Донбасу онлайн

Ситуація на Донбасі погіршується

Раніше повідомлялося, що на Донбасі російські загарбники намагаються масово наступати на різних напрямках. Зокрема, росіяни хочуть прорвати оборону Захисників України і вийти на адміністративні кордони Луганської області.

Нагадаємо, раніше в МВС розповіли, що війна в Україні переходить в затяжну фазу, попереду нас чекає дуже важкий місяць битви за Донбас. Бойові дії в нашій державі можуть затягнутися на місяці, заявив радник глави МВС України Вадим Денисенко.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти