Осліп і обпік обличчя: лікарі рятують бійця ЗСУ, який отримав важке поранення під Бахмутом

23 квітня 2022, 11:57
Український десантник Ігор обпік обличчя і руки, він осліп, і вже ніколи не зможе побачити своїх двох дочок.
Лікарня
Воїн ЗСУ отримав важкі травми на Донбасі / pixabay

В ході боїв на Донбасі український десантник Ігор отримав важкі травми в результаті потужного вибуху в боях з окупантами РФ.

Український захисник постраждав в ході боїв за Бахмут. Зараз він знаходиться в лікарні, місцезнаходження якої не розголошується, оскільки є ймовірність обстрілу російськими окупантами, повідомляє видання Bild.

Боєць ЗСУ отримав тяжкі травми: вогонь обпік його обличчя і руки, він осліп, і вже ніколи не зможе побачити своїх двох дочок.

Крім найстрашніших опіків, солдат отримав поранення в потилицю і в область живота. Але він радий тому, що залишився живий.

Постраждалий боєць Ігор згадує, що точно не може сказати, як отримав поранення. "Був вибух, стало дуже яскраво - і все", - сказав він.

Медики роблять все, щоб врятувати українського військового. Зараз йому дають знеболюючі і він підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

Один з лікарів заявляє, що в лікарні вони лікують як українських захисників, так і окупантів, які прийшли знищувати Україну.

читайте такожПотужний контрудар ЗСУ під Харковом: орків вибили з трьох населених пунктів

Війна в Україні

В рамках указу Путіна Росія ввела війська на території окремих районів Донбасу.

У ніч на четвер, 24 лютого, Путін заявив, що прийняв рішення про проведення "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Ракетні удари почалися по Києву, Харкову та іншим містам України.

Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів. За словами українського президента, вторгнення Росії в Україну – це насправді початок війни проти Європи.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти