Путін вводить війська на окупований Донбас під виглядом "миротворців"

21 лютого 2022, 23:34
Російському Міноборони доручається забезпечити здійснення Збройними силами "функцій з підтримання миру" на окупованих територіях.
Путина
Путін вводить війська в ОРДЛО / Reuters

Президент Росії Володимир Путін після визнання "ДНР" та "ЛНР " підписав указ про введення російських військ на окупований Донбас.

В указах Путіна йдеться про те, що мова йде нібито про "миротворців".

Згідно з опублікованими документами, у зв'язку зі зверненням ватажків "республік" Дениса Пушиліна і Леоніда Пасічника російському Міноборони доручається забезпечити здійснення Збройними силами "функцій з підтримки миру" на окупованих територіях.

Путін вводить війська на окупований Донбас під виглядом 'миротворців'
Путін вводить війська на окупований Донбас під виглядом 'миротворців'

Путін визнав "ЛДНР"

21 лютого президент Російської Федерації Володимир Путін офіційно визнав "ЛДНР". З таким проханням до нього звернулася Державна дума Росії.

Путін заявив, що " вважаю за необхідне схвалити давно назріле рішення. Визнати суверенітет "ДНР" та "ЛНР". Прошу Федеральні Збори РФ підтримати це рішення, а також ратифікувати Угоди про дружбу і взаємодопомогу з цими республіками".

Також Володимир Путін відреагував на заяву Володимира Зеленського про ядерну зброю. За словами президента РФ, подібні висловлювання - не порожня бравада.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти