Дружину жорстоко зґвалтували орки: під Києвом знайшли тіло чоловіка, який намагався захистити сім'ю

11 квітня 2022, 18:35
Главу сімейства, який намагався захистити близьких, ра**исти безжально застрелили.
Дружину жорстоко зґвалтували орки: під Києвом знайшли тіло чоловіка, який намагався захистити сім'ю
/ Скріншот

Поліцейські виявили тіло 34-річного жителя Богданівки Київської області, якого жорстоко вбили російські окупанти, а його дружину зґвалтували.

Як розповіли у ГУ НП Київської області, п'яні ра**исти вломилися в будинок сім'ї з трирічною дитиною. Главу сімейства, який намагався захистити близьких, безжально застрелили.

"Після цього вороги погрожували застосувати насильство до дитини, в результаті вони знущалися над молодою матір'ю, як тільки могли. Вони її неодноразово ґвалтували ... жінка встигла втекти з дитиною. Будинок спалили ... чоловіка знайшли сусіди і прикопали біля будинку. Вже проведена ексгумація, з його пальців зняли золоту прикрасу", - йдеться в повідомленні.

Потерпіла зараз у Західній Україні, вона написала заяву про злочин. Оголошено підозру.

Зазначимо, що раніше британська Times описала ці моторошні звірства російських окупантів. Вбивцею і ґвалтівником сім'ї є командир з РФ Михайло Романов. У ЗСУ уточнили, що дикого орка вже ліквідували українські захисники.

Нагадаємо, з початку вторгнення Росії в Україну офіс Уповноваженого з прав людини вже почав отримував скарги від українців про статеві злочини скоєних проти них російськими військовими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти