Є ризик вмерти: Кличко просить поки не повертатися до Києва

2 квітня 2022, 00:24
Мер додав, що тим, хто хоче повернутися до Києва, краще почекати кілька тижнів, щоб побачити, як буде розвиватися ситуація.
Віталій Кличко
Віталій Кличко висловився про війну / Facebook Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко попросив киян поки що не повертатися до міста, тому що все ще є достатньо високий ризик вмерти, повідомляє видання Reuters.

"Ризик померти в Києві досить високий, і тому моя порада всім, хто хоче повернутися: будь ласка, почекайте ще трохи".

За словами Кличка, тривають "серйозні" бої на північ і схід від Києва.

відео дня

Мер додав, що тим, хто хоче повернутися до Києва, краще почекати кілька тижнів, щоб побачити, як буде розвиватися ситуація.

Влада Київщини раніше повідомляла, що російські війська відступають в одних районах, але зміцнюють свої позиції в інших.

Раніше в МВС повідомляли, що в столицю України та Київської області повертатися небезпечно, в тому числі через велику кількість снарядів, що не розірвалися, і мін.

Нагадаємо, член російської делегації на переговорах з Україною, помічник глави РФ Володимира Путіна Володимир Мединський заявив, що припинення вогню з боку агресора не буде.

Також раніше радник глави МВС Вадим Денисенко заявив, що введені проти Росії економічні санкції важливі, але, за його словами, вони"не зламають хребет путінізму".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти