Зеленський розповів, як просуваються переговори про завершення війни в Україні

15 березня 2022, 04:36
1559
Президент провів переговори з низкою лідерів Євросоюзу та інших країн. Переговори між Росією та Україною продовжаться сьогодні, 15 березня.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський заявив, що зараз проводить чимало переговорів, "щоби завершити цю війну якомога швидше чесним миром". Переговори тривають зокрема і з російською стороною.

"Над цим працювала і наша делегація на переговорах з російською стороною. Досить непогано, як мені доповіли. Але подивимося", - сказав Зеленський.

Глава держави додав, що за минулу добу проводив переговори з президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн; президентом Польщі Анджеєм Дудою; прем'єр-міністром Люксембургу Ксав'є Бетелем; прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом.

"Взаєморозуміння на сто відсотків", - зазначив український лідер.

Окремо президент України відзначив розмову з прем'єр-міністром Ізраїлю Беннетом, яку він назвав частиною "переговорних зусиль, щоби завершити цю війну якнайшвидше".

"Чесним миром", - підкреслив при цьому Зеленський.

Як відомо, переговори між Росією та Україною продовжаться 15 березня. Як розповів радник глави Офісу президента, член переговорної делегації Михайло Подоляк в переговорах взяли технічну паузу для додаткової роботи в робочих підгрупах і уточнення окремих визначень.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти