"Я як шафа в Бородянці": стильна Олена Зеленська здивувала зміною іміджу

25 травня 2022, 16:34
Дружина президента поспілкувалася з учасниками дискусії за допомогою відеозв'язку.
Олена Зеленська
Олена Зеленська / соцмережі

Перша леді України Олена Зеленська виступила в Українському домі в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі (Швейцарія).

Перша леді розповіла слухачам про гуманітарну ситуацію в Україні і показала фотографії українських міст до і після нападу Росії.

Дружина президента поспілкувалася з учасниками дискусії за допомогою відеозв'язку. На онлайн-зустрічі Зеленська з'явилася в несподіваному образі.

Олена Зеленська розпустила волосся, одягла костюм шоколадного відтінку і зробила легкий макіяж. Відповідні фотографії з'явилися на офіційній сторінці першої леді в Instagram.

Багато хто помітив зміну образу першої леді та залищились зачаровані її зовнішнім виглядом.

"Мої співрозмовники - в затишному далекому містечку. Я в Києві, який намагається відновитися після обстрілів, але мені здається, що весь цивілізований світ розуміє, через що ми зараз проходимо, - зазначила вона. - На питання " як ви там тримаєтеся?" сказала, що я як та шафка в Бородянці. Ми зараз всі так".

Олена Зеленська

Нагадаємо, кухонна шафка стала справжнім символом стійкості українців у боротьбі з нелюдською російською армією. Вона уціліла і залишилася висіти на стіні повністю зруйнованої багатоповерхівки в деокупованій Бородянці Київської області. Відтепер вон - надбання музейного фонду України.

'Я як шафа в Бородянці': стильна Олена Зеленська здивувала зміною іміджу

Нагадаємо, 8 травня перша леді України зустрілася з першою леді США Джилл Байден в Ужгороді. Це було перша поява Олени Зеленської з моменту масштабного вторгнення Росії в Україну.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти