"Ховатися - це щохвилинне Приниження": Олена Зеленська розповіла, за що особливо зла на росіян

23 квітня 2022, 18:25
При цьому перша леді країни, дружина президента Олена Зеленська в категоричному Тоні зазначила, що загроза для життя нависла над кожним жителем України.
Володимир Зеленський, Олена Зеленська
Володимир Зеленський, Олена Зеленська / скріншот з відео

Дружина президента України Олена Зеленська дала великий коментар з приводу того, як вирішуються питання її безпеки під час війни, яку розв'язала Росія проти України. Про це перша леді розповіла в інтерв'ю турецькому порталу Anadolu Agency.

Дружина президента зізналася, що відчуває себе приниженою через те, що повинна ховатися. Хоча це необхідно з міркувань безпеки.

При цьому Зеленська зазначила, що загроза для життя нависла над кожним жителем України. І цього перша леді ніколи цього не пробачить росіянам.

відео дня

"Ховатися - це приниження. Я відчуваю це приниження щохвилини. Я ніколи цього не пробачу. А загроза для життя постійно існує для кожного з нас - для всіх жінок, чоловіків і дітей України. Очевидно, всіх нас знищити неможливо. І всякий, хто вціліє, назавжди збереже це почуття", – сказала Зеленська.

читайте також"Окупанти лише відтягують неминучість": головне з вечірнього звернення Зеленського

Нагадаємо, раніше перша леді України Олена Зеленська в інтерв'ю чеському тижневику Respekt висловилася про звірства окупантів і розповіла, чому підлеглі Путіна перетворюються на маніяків.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти