Ворог завдав ракетного удару по Одесі, над містом - дим: всі подробиці

20 червня 2022, 07:30оновлено 20 червня 2022, 09:45
Вранці 20 червня в Одесі оголосили повітряну тривогу. Буквально за кілька хвилин пролунав вибух. РФ запускала ракети з території окупованого Криму
ракета
Вибух в Одесі прогримів за ктлька хвилин після початку повітряної тривоги / Фото УНІАН

Вранці в понеділок, 20 червня, в Одесі пролунав вибух. Над містом було видно дим.

Як пише Суспільне, спочатку в Одесі оголосили повітряну тривогу і буквально за кілька хвилин пролунав вибух. За даними ЗМІ, сили ППО збили ракету.

Ворог завдав ракетного удару по Одесі, над містом - дим: всі подробиці

Пізніше офіційний Telegram-канал органів влади міста Одеса повідомив, що вранці 20 червня російські окупанти завдали ракетних ударів по Одесі. Внаслідок успішної роботи протиповітряної оборони загрозу було ліквідовано.

відео дня

Ворог запускав ракети з території тимчасово окупованого Криму.

За інформацією оперативного командування "Південь", російські окупанти атакували Одеську область крилатими ракетами типу "Онікс". Вночі загарбники намагалися вдарити по Білгород-Дністровському району, а вранці – по самому обласному центру. В обох випадках протиповітряна оборона успішно відпрацювала та ліквідувала загрозу ракетних ударів.

"Ворог продовжує атакувати Одещину крилатими ракетами типу Онікс з берегового ракетного комплексу, розташованого в тимчасово окупованому Криму. Вночі була спроба вдарити по Білгород-Дністровському району, а вранці - по самій Одесі. В обох випадках силами протиповітряної оборони ракети знищені в повітрі", - йдеться у повідомленні.

Ворог завдав ракетного удару по Одесі, над містом - дим: всі подробиці

У свою чергу, інформацію підтвердив і речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. У своєму Telegram він повідомив, що українська ППО успішно знищила над Одесою та областю дві російські ракети.

Ворог завдав ракетного удару по Одесі, над містом - дим: всі подробиці

Як повідомляв Главред, 17 червня в Миколаєві прогриміли два потужних вибухи. Окупанти вдарили крилатими ракетами по житловому кварталу. Двоє людей загинули, 20 - поранені.

Також вибух прогримів у самому центрі окупованого Донецька. Над містом піднявся величезний стовп чорного диму. Його було видно з усіх районів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти