Ракетний удар по Миколаєву: дві людини загинули, ще 20 - поранено

17 червня 2022, 12:47
Окупанти вдарили рано вранці по одному зі спальних районів міста. Пошкоджено п'ять житлових будинків. Спалахнули пожежі.
Ракетний удар по Миколаєву 17 червня
Ракетний удар по Миколаєву 17 червня / Фото facebook.com/DSNSMYKOL

Вранці 17 червня окупанти завдали ракетного удару по Миколаєву. Близько 7:00 ракети влучили в житловий квартал одного зі спальних районів міста. Двоє людей загинули, 20 - поранено.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС, пошкоджено п'ять житлових будинків, з них чотири п'ятиповерхових та один двоповерховий. Внаслідок попадання боєприпасів та їхніх уламків вибито вікна, шибки, в квартирах пошкоджено стіни і перекриття, в двох квартирах в різних будівлях виникли пожежі.

Рятувальники деблокували постраждалих мирних жителів, ліквідовано осередки пожежі: один на площі 3 кв. м, другий – 10 кв. м.

відео дня

Спочатку повідомлялося, що внаслідок обстрілу, загинув чоловік, ще 19 людей постраждали, з них 16 госпіталізовані в медичні установи, троє отримали першу допомогу на місці.

Пізніше глава Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що кількість жертв і постраждалих зросла: загинули двоє, двадцять - отримали поранення.

Відео прямого попадання крилатих ракет в житлові будинки в Миколаєві:

Як повідомляв Главред, вранці 17 червня в Запоріжжі пролунав вибух, після чого в небо піднявся великий стовп білого диму. Пізніше в Запорізькій ОВА повідомили, що над Вільнянським районом сили ППО збили ракету. За попередньою інформацією, жертв і руйнувань немає.

Також сьогодні вибух прогримів у самому центрі окупованого Донецька. Над містом піднімається величезний стовп чорного диму. Його видно з усіх районів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти