Другий Маріуполь: через провал у бою з ЗСУ окупанти рівняють із землею Сєвєродонецьк

6 червня 2022, 20:23
184
Сєвєродонецьк рівняють із землею, бо не можуть його захопити за один-два дні.
Сєвєродонецьк
Сєвєродонецьк / Луганська ОВА

Важкі бої в Сєвєродонецьку не припиняються і росіяни переважають в живій силі.

Як розповів голова міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька Олександр Стрюк, оскільки взяти місто повністю їм не вдається, окупанти рівняють його з землею.

"Йдуть запеклі вуличні бої, ведеться артилерійська дуель. Ніхто не збирається залишати місто. Ворог переважає в живій силі. Вони постійно підкидають нових людей, це ускладнює ситуацію", - сказав Стрюк.

відео дня

Він додав, що Сєвєродонецьк рівняють із землею, бо не можуть його захопити за один-два дні. Застосовують авіаудари, важку артилерію.

Ще до початку гострої фази, каже мер, інфраструктура Сєвєродонецька вже була зруйнована. Всі комунікації вимагають повного відновлення.

За словами голови міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька, траса Бахмут-Лисичанськ знаходиться під контролем ЗСУ, але їздити по ній небезпечно, тому що дорога регулярно обстрілюється окупантами.

Дивіться онлайн новини Донбас

Ситуація в Сєвєродонецьку

Раніше повідомлялося про те, що ворог намагається встановити повний контроль над населеним пунктом Сєвєродонецьк і оточити підрозділи Сил оборони.

На Донецькому напрямку противник за підтримки вогню артилерії та мінометів проводить активні штурмові дії.

В Американському інституті вивчення війни вважають, що наступ російських окупантів для захоплення Сєвєродонецька може початися найближчими днями. Армія РФ направить всі свої зусилля на відрізання двох основних магістралей в Сєвєродонецьк на Донбасі і штурм міста.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти