ЗСУ проводять успішні контрнаступи в Сєвєродонецьку: бойова міць ра**истів знижена - ISW

6 червня 2022, 09:09оновлено 6 червня 2022, 10:03
ЗСУ використовують зосередженість Росії на Сєвєродонецьку для проведення контратак за іншими напрямками.
ЗСУ проводять успішні контрнаступи в Сєвєродонецьку: бойова міць рашистів знижена - ISW
ЗСУ контратакують у Сєвєродонецьку / Фото t.me/luhanskaVTSA, Reuters

ЗСУ успішно відбивають території Сєвєродонецька і відкидають ра**истів назад. Таким чином, можна вважати, що бойова сила російських солдатів значно знижена. Про це говорять в американському Інституті вивчення війни (ISW).

Російське командування може залишити вразливі місця в Харківській області і вздовж південної осі. Вони можуть перекинути свій особовий склад у напрямку Сєвєродонецька, щоб захопити місто повністю.

ЗСУ, ймовірно, намагаються використовувати зосередження Росії на Сєвєродонецьку для проведення контратак за іншими напрямками наступу.

відео дня

читайте також"Дон-дон, порах*й своїх бійців у Сєвєродонецьку": Гайдай відреагував на "казки" Кадирова

Нагадаємо, раніше Сергій Гайдай розповів про те, яких втрат зазнає російська армія у боях за Сєвєродонецьк. Вони втратили багато техніки та особового складу, у тому числі і кадирівців.

"Руснева армія гине в обласному центрі, як мухи — у них значні втрати як серед вбивць, так і в техніці", - додав Гайдай.

Раніше повідомлялося про те, що ворог намагається встановити повний контроль над населеним пунктом Сєвєродонецьк і оточити підрозділи Сил оборони.

Згодом Збройні силу України зуміли відвоювати нові позиції в Сєвєродонецьку Луганської області. ЗСУ зуміли відбити у ворога 20% Сєвєродонецька. Російські окупанти контролюють близько половини міста.

Дивіться онлайн Новини Донбасу

Як повідомлялося раніше, аналітики Інституту вивчення війни вважають, що російські війська, найімовірніше, розтратять свій наступальний потенціал в боях за Сєвєродонецьк. Окупантам може не вистачити сил на захоплення Донецької області.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти