"Друга армія світу" боїться визнати поразку та піти геть - Зеленський

12 липня 2022, 23:53
Ворожі війська бояться ЗСУ, в чому можна запросто переконатися послухавши численні перехоплення розмов загарбників зі своїми сім'ями.
Зеленський війська РФ
Росіяни бояться визнати свою поразку - Зеленський / Колаж Офіс президента, УНІАН

Ворожі війська бояться ЗСУ, в чому можна запросто переконатися послухавши численні перехоплення розмов загарбників зі своїми родинами. Але у росіян немає сміливості визнати поразку і піти з нашої землі, повідомив під час відеозвернення глава держави Володимир Зеленський.

"139 днів такої війни так звана "друга армія світу" боїться українців і може щось робити тільки на основі бездонних запасів радянської зброї. Немає у них ні стратегічної сили, ні характеру, ні розуміння, що вони тут роблять. Немає у них і крихти сміливості, щоб визнати поразку і забрати війська з української території", - сказав він.

Глава держави звернув увагу, що ворог вже встиг добре на собі відчути, що таке сучасна артилерія. Він додав, що у загарбників не буде безпечного тилу ніде на нашій землі, яку вони окупували.

відео дня

"Вони відчули, що операції наших розвідників на порядки сильніші, ніж будь-які їхні спецоперації", - додав він.

Новини Донбасу онлайн

Нагадаємо, міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевічс висловив думку, що війна Росії проти України може вийти за межі нашої держави. Також Рінкевичс висловився і про можливість поширення російської агресії на країни Балтії через блокування Калінінграда.

Раніше глава Луганської ОВВА Леонід Гайдай зазначав, що окупаційні війська Росії готують свої резерви з метою початку наступу в Донецькій області. Швидше за все, вони підуть в атаку в напрямку Слов'янська та Бахмута.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти