ЗСУ розгромили підрозділ морської піхоти РФ, який втік з-під Києва

11 травня 2022, 08:16
Захисники України спалили два танки ворога, кілька БМП, "набили" безліч окупантів і змусили їх відступати на кілька населених пунктів назад.
морська піхота РФ
ЗСУ в черговий раз розгромили в Запорізькій області російських військових і змусили їх відступити / Фото pkitis.tltsu.ru

Один з підрозділів морської піхоти Росії, який спочатку був у Київській області, переукомплектували і знову кинули в Україну. Але окупантам знову не пощастило - вони знову отримали "на горіхи" від Збройних сил України, але цього разу вже в Запорізькій області.

Про це розповів колишній командир полку захисників Маріуполя Максим Жорін в інтерв'ю 24 каналу.

"Ми спалили два танки (підрозділи морської піхоти Росії, – ред.), кілька БМП і "набили" безліч окупантів, після чого вони були змушені відступати на кілька населених пунктів назад", – повідомив Жорін.

відео дня

За його словами, мова йде про один з підрозділів, який "тікав" з Київської області, але його знову кинули на територію України вже в іншому напрямку.

"І так склалося, що ми їх знову зустріли", – додав Жорін.

Як повідомляв Главред, в боях під Харковом українські бійці ліквідували ще одного старшого офіцера російської армії – підполковника Фезула Бичикаєва. Він якраз напередодні такого важливого для Путіна 9 травня поповнив список загиблих в Україні офіцерів старшого складу армії РФ – у списку він став вже 39-м.

Раніше повідомлялося, що США надали Україні розвіддані про російські підрозділи, що дозволило ЗСУ ліквідувати багатьох генералів РФ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти