Українці ліквідували російського окупанта з позивним "Путін"

28 квітня 2022, 11:47
Йдеться про 30-річного Володимира Гуцова, у якого був позивний "Путін". У лавах окупаційної армії Росії він служив у розвідувальній роті.
Окупант
Окупант Володимир Гуцов ("Путін") / t.me/AFUStratCom/1039

Українські бійці продовжують громити підрозділи російських загарбників, які вторглися на Україну. Як повідомляє Telegram-канал Управління стратегічних комунікацій ЗСУ, воїни ЗСУ ліквідували солдата армії окупантів Володимира Гуцова (з позивним "Путін").

"Путін загинув, але знову не той. Погано, що не справжнього (ліквідували. – Главред). Але і до нього руки дійдуть", - написали представники Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Також відомо, що загарбника Гуцова ліквідували під Олександрівкою на Миколаєві. Судячи із записів у російських соцмережах, "Путіна" вбили ще 1 квітня 2022 року.

відео дня

читайте такожЗСУ утилізували "Мішу Чечена": на Луганщині ліквідували одного з ватажків "ЛНР"

Нагадаємо, раніше ЗСУ ліквідувавши зрадника України, який приєднався до окупантів після анексії Криму. В якості "вантажу-200" в РФ відправився командир взводу Кирило Костенніков з Севастополя. Він був убитий на Донбасі.

Загибель окупанта підтвердили пропагандистські ЗМІ.

Кирило Костенніков був лейтенантом, командиром взводу управління (батареї) реактивної артилерійської батареї 810-ї окремої гвардійської бригади морської піхоти Чорноморського флоту.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти