Військовий експерт розповів, чи змінить зима хід боїв ЗСУ з ворогами

4 листопада 2022, 03:20
606
Військовий експерт Владислав Селезньов вважає, що зима істотно не змінить війну і звернув увагу на успіхи української артилерії.
 ВСУ, сніг
Військовий експерт розповів, чи змінить зима хід боїв ЗСУ з ворогами / https://ua.depositphotos.com і 10-а гірсько-штурмова бригада

З приходом зими 2022/2023 порядок боїв на фронтах україно-російської війни істотно не зміниться. Таку думку в коментарі порталу "РБК-Україна"висловив відомий військовий експерт Владислав Селезньов.

Як каже фахівець, погіршення погодних умов ускладнить використання бронетехніки по бездоріжжю. Однак, вважає він, ЗСУ і далі продовжуватимуть контрнаступ і звільнятимуть райони України.

"Російська агресія проти нашої країни триває вже 8 років і 8 місяців. Згадаймо події січня-лютого 2015 року, тоді йшли активні бойові дії за Дебальцевський плацдарм. Хіба заважали зимові умови ведення війни? Не заважали", ‒ зауважив Селезньов.

відео дня

Фахівець підкреслив, що тиск російських окупантів на ЗСУ збільшився, а взимку на шляхах поза дорогами і шосе буде важче використовувати бронетехніку ‒ оскільки та буде просто застрявати в полях.

"Інша справа автодороги-там проблем не буде. Плюс, потрібно пам'ятати, перш за все нинішня війна ‒ війна артилерії, 90% російських втрат є саме результатом активної та ефективної роботи українських артилеристів", ‒ підсумував Селезньов.

1

1

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти