У Львові розгорівся скандал: блогерка підтримала любителів Лепса та обізвала українців "рагулятами"

11 травня 2023, 11:26оновлено 11 травня 2023, 12:12
У мережі виник скандал через львівську блогерку, яка підтримала любителів музики Лепса.
У Львові розгорівся скандал: блогерка підтримала любителів Лепса та обізвала українців 'рагулятами'
У Львові розгорівся скандал / колаж Главред: фото: Інформатор Україна, скріншот: Instagram.com

Блогерка зі Львова Христина Горун, яка в Instagram підписана псевдонімом "chornamamba", захистила любителів Лепса. Нещодавно молодики у центрі Львова гучно слухали російську музику й агресивно себе поводили. Вона закликала незгодних із її думкою "викликати поліцію", а у приватній переписці ще й обізвала військових ЗСУ.

Блогерка відреагувала на скандал щодо любителів путініста Лепса, які накинулися на місцевого жителя після зауваження. Львів'янка стверджує, що вона завжди слухала російську музику і робитиме це й надалі, а той, хто їй зробить зауваження - "пошкодує, що народився на світ". Відповідні скриншоти таких заяв з’явилися на сторінці у Twitter.

відео дня
У Львові розгорівся скандал: блогерка підтримала любителів Лепса та обізвала українців 'рагулятами'
Львівська блогерка втрапила у скандал / скріншот: Instagram.com

Після того, як їй почали писати невдоволені підписники, дівчина не перепросила, а навпаки - порадила "прислати до неї поліцію".

У Львові розгорівся скандал: блогерка підтримала любителів Лепса та обізвала українців 'рагулятами'
Блогерка зі Львова Чорна Мамба захищає хлопців, які слухали Лепса / скріншот: Instagram.com

Попри те, що блогерка Христина Горун стверджувала, що вона права, але після розголосу все ж таки перепросила. Вона заявила, що не впевнена в тому, що писала подібне, а "багато чого вже перекрутили".

"Конкретно перед ЗСУ я вибачаюся. Це абсолютно щирі вибачення, коли я відчуваю за собою вину, коли я дійсно неправа. За таке дійсно вибачаюся, тому що це не правильно, не важливо, чи це було на емоціях, чи це був стрес", - сказала блогерка зі Львова.

Львівське видання Tvoemisto.tv з посиланням на свої джерела повідомило, що скандальною блогеркою уже зацікавилася поліція. Наразі сторінка блогерки недоступна.

Нагадаємо, що любителі путініста Лепса у Львові отримали повістки. Хлопцям вручили повістки через те, що гучно слухали музику відомого співака, який підтримує країну-окупанта Росію та відвідував окуповані території України.

СБУ оголосило про підозру актору-путіністу Машкову. Артисту-путіністу Володимиру Машкову заочно оголосили про підозру за трьома статтями українського КК.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти