У захопленому Бердянську підірвали машину з організаторкою "виборів" Путіна

6 березня 2024, 15:25оновлено 6 березня, 16:08
У середу, 6 березня, в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області було підірвано машину однієї з організаторів псевдовиборів диктатора РФ Путіна
Бердянськ, машина
У Бердянську підірвали авто, в якому перебував один з організаторів "виборів" Путіна / колаж Главред, УНІАН і скріншот із відео

У середу, 6 березня, в тимчасово окупованому Бердянську (Запорізька область) прогримів вибух. Згідно з наявними даними, було ліквідовано одну з організаторів псевдовиборів, які там захотіла країна-агресор РФ. Про це повідомила начальниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіцина на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За її словами, напередодні "виборів" диктатора Путіна, а також після цього інциденту, окупанти будуть кратно збільшувати число силових відомств і кількість персоналу в них.

"Тому вкотре закликаємо бердянців бути обачними та обережними. Уникати великого скупчення людей, представників "виборчих" комісій та самих дільниць. Не виключені провокації з боку окупантів", - написала Галіцина.

відео дня

Як пишуть місцеві Telegram-канали, підірваною виявилася якась Олена Валеріївна Ільїна 1969 року народження, яка проживала в Бердянську. Російські окупанти оперативно опублікували відео з місця вибуху.

За їхньою версією, вранці під машину жінки було закладено саморобний вибуховий пристрій.

Загарбники стверджують, що пристрій спрацював, коли жінка сіла в салон автомобіля. Від отриманих травм вона померла в лікарні.

Що таке Бердянськ?

Бердянськ - місто на півдні Запорізької області України, адміністративний центр Бердянського району та Бердянської міської громади, великий торговельний порт і популярний морський, кліматичний і грязьовий курорт. З 28 лютого 2022 року перебуває під російською окупацією, повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, як повідомляв Главред, 8 листопада в тимчасово окупованому Луганську було знищено відомого зрадника, колишнього начальника "народної міліції" так званої "ЛНР" і "депутата народної ради ЛНР" Михайла Філіпоненка. Колаборанта підірвали в його автомобілі, куди було закладено вибухівку.

Пізніше в Головному управлінні розвідки Міноборони розповіли подробиці знищення зрадника Михайла Філіпоненка, який раніше служив у російських окупантів на посаді "міністра внутрішніх справ" терористичної "ЛНР".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти