Ліквідація колишнього "міністра внутрішніх справ ЛНР": у ГУР розкрили деталі

8 листопада 2023, 13:44
В результаті вибуху ліквідовано так званого депутата "верховної ради ЛНР" від російської партії ЛДПР.
Філіпоненко
У Луганську ліквідували Михайла Філіпоненка / Колаж: Главред: Фото: t.me/DIUkraine

У Головному управлінні розвідки Міноборони розповіли подробиці знищення зрадника Михайла Філіпоненка, який раніше служив у російських окупантів на посаді "міністра внутрішніх справ" терористичної "ЛНР".

"8 листопада 2023 року о 08:40 в результаті вибуху автомобіля був ліквідований так званий депутат так званої "вєрховного совєта лнр" від російської партії ЛДПР - Філіпоненка Михайла Юрійовича", - йдеться в повідомлення ГУР.

Відзначається, що знищений зрадник був причетний до організації катівень на окупованих територіях Луганської області, де військовополонені і цивільні заручники піддавалися нелюдським тортурам. При цьому сам Філіпоненко особисто жорстоко катував людей.

відео дня

"Військовий злочинець Філіпоненко, який раніше обіймав посаду так званого міністра внутрішніх справ терористичного утворення "ЛНР", жив за адресою м.Луганськ, вулиця Парашутна, 48", - уточнили українські військові розвідники.

За їх словами, спеціальну операцію з ліквідації ката Філіпоненка реалізували спільно з представниками руху опору.

"Головне управління розвідки Міністерство оборони України застерігає: всі адреси проживання зрадників і місць їх служби терористичної Росії на тимчасово окупованих територіях України відомі. ГУР МО України констатує - всі військові злочинці і колаборанти отримають справедливу відплату", - додали в ГУР.

Ліквідація Філіпоненка

Раніше повідомлялося про те, що в тимчасово окупованому Луганську 8 листопада був знищений відомий зрадник, колишній начальник "народної міліції" так званої "ЛНР" і "депутат Народної ради ЛНР" Михайло Філіпоненко. Колаборанта підірвали в його автомобілі, куди була закладена вибухівка.

На Філіпоненка вже раніше здійснювали замах, але тоді колаборанту вдалося вижити. 21 лютого 2022 року в ОРЛО заявляли, нібито біля будівлі "представництва ЛНР в СЦКК" було підірвано авто екс-начальника "міліції ЛНР". Колаборант тоді вцілів, тільки постраждав його водій.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ ліквідували командувача 31-ї бригади ЗС РФ. Російський полковник Андрій Кондрашкін був знищений в Андріївці під Бахмутом після вибуху дрона-камікадзе.

Нагадаэмо, ЗСУ ліквідували легендарного бойовика "козака Бабая". Російський найманець і терорист Олександр "Бабай" Можаєв був знищений українською армією на запорізькому напрямку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти