ЗСУ ліквідували у Брянську групу співробітників ФСБ, яких готували до війни в Україні

2 лютого 2024, 11:33
Після прямого влучання 18 російських окупантів загинули одразу, ще двоє – у важкому стані.
Российские военные, взрыв
ЗСУ ліквідували у Брянську групу співробітників ФСБ, яких готували до війни в Україні/ колаж: Главред, фото: міноборони РФ, УНІАН

Українські військові ліквідували групу співробітників ФСБ РФ у районі Брянська в країні-агресорці Росії. Окупанти якраз проходили підготовку для відправлення на війну проти України, коли до них прилетів "сюрприз".

Внаслідок прямого влучання майже два десятки російських окупантів загинули відразу, ще двоє перебувають у важкому стані. Про це розповів полковник Збройних сил України Анатолій Штефан.

Він зазначив, що українські воїни прорідили ряди російської ФСБ 31 січня.

відео дня

"У районі населеного пункту Брянськ ліквідована група співробітників ФСБ РФ, яка проходила формування для участі в бойових діях на території України. 18 співробітників – "200", двоє співробітників – "300" (важкі). Швидко повертаються додому. Блискуче влучання. Слава Україні та її воїнам", – зазначив Штефан.

Раніше повідомлялося, що партизани приспали та ліквідували 17 окупантів у Маріуполі. Після цього окупанти терміново заборонили продавати алкоголь російським військовим у Маріуполі.

Нагадаємо, у мережі розповіли про ліквідацію генерала РФ під час удару по аеродрому "Бельбек" у Криму. За даними російських пабліків, ліквідовано 10 російських військовослужбовців, серед них – російський генерал Олександр Татаренко.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти