У Миколаєві студент жорстоко вбив перехожого

18 січня 2022, 14:36
Тіло жертви сховали в кущах.

Ножа
Хлопець наніс чоловікові 69 ударів ножем / УНІАН

У Миколаєві 21-річний студент аграрного ліцею жорстоко розправився з перехожим біля Миколаївської міської ради. Він завдав ні в чому не винному чоловікові близько 70 ударів. Тепер хлопцеві винесли вирок.

Як повідомляє пресслужба Центрального районного суду Миколаєва, жертва отримала 69 ударів ножем.

відео дня

"Побачивши перехожого, який перебував у стані сп'яніння і переконавшись у цьому, товариш обвинуваченого к. схопив його ззаду, закрив рот і схопив за шию, чоловік почав чинити опір і намагався звільнитися. Тоді обвинувачений к. наніс йому кілька ударів ножем. Потім к. наніс впав на землю людині кілька ударів ногою в голову. Після чого вони перенесли чоловіка в кущі неподалік, де обвинувачений к. наніс йому ще кілька ножових поранень і обшукав, заволодівши двома телефонами, банківською карткою і брелоком", - сказано в повідомленні.

Суд визнав студента винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених п.6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України і засудив його до 14 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Нагадаємо, у селищі Ратне Ковельського району Волинської області мужчина по-звірячому вбив свою дружину. Неадекват завдав бідній жінці 60 ударів палицею, а на суді заявив, що робив їй масаж.

Також раніше у Запорізькій області місцева компанія жорстоко познущалася над своїм однолітком. Підлітка змушували їсти палаючі сигарети. Поліція за цим фактом відкрила справу. Мати 14-річного хлопця розповіла, що сина роздягли і обливали на вулиці холодною водою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти