У Міноборони попередили про загрозу нових ударів: чим і коли планує бити РФ

29 грудня 2023, 14:58
460
РФ демонструє всьому світу, що у неї немає іншої мети, ніж терору, підкреслив Рустем Умєров.
Рустем Умеров, ракетний удар
Рустем Умєров не виключив нових ракетних ударів РФ / Колаж: Главред, фото: facebook / Rustem Umerov, відкриті джерела

З великою часткою ймовірності ракетні атаки на Україну можуть повторитися, заявив міністр оборони України Рустем Умєров.

"Росіяни вбили і поранили наших громадян, зруйнували інфраструктуру. Знову і знову Росія демонструє всьому світу, що немає іншої мети, ніж терор, ніж вбивства, ніж геноцид українців. За кожен з цих злочинів буде справедливе покарання", - написав він у Facebook.

При цьому він нагадав про те, що у російських окупантів ще досить великий запас ракет.

відео дня

Глава Міноборони подякував українським силам протиповітряної оборони, які відбивали ворожу атаку. На думку міністра, подібні ракетні обстріли росіяни можуть повторювати.

"Очевидно, що з такими запасами ракет, які є у держави-агресора, вони можуть і будуть продовжувати подібні атаки", - додав Умєров.

Ракетний удар РФ по Україні

Нагадаємо, вранці 29 грудня в Україні була оголошена масштабна повітряна тривога - країна-агресор атакує ракетами. Вибухи прогриміли в ряді міст, в тому числі і в столиці.

У Святошинському районі столиці, за попередніми даними, впали уламки збитої ракети. У Подільському районі горить складське приміщення. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в Києві вибухом пошкоджено будівлю станції метро "Лук'янівська". В результаті атаки РФ в Києві є загиблі.

У Дніпрі в ході масованої ракетної атаки прогриміла серія вибухів. У Дніпрі горить один з торгових центрів. Мер Дніпра Борис Філатов повідомив про постраждалих і загиблих у Дніпрі.

У Харкові після ударів РФ 22 прильоту: є поранені, є загиблі. Окупанти Росії з 5 до 8 ранку 29 грудня влаштували ракетний обстріл Харкова, зафіксовані удари по школі, лікарні та житлових будинках, сказав Ігор Терехов.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти