Росія масовано атакувала південь України: у ЗСУ розповіли про влучання

22 грудня 2023, 10:53
609
На Одещині пріоритетом загарбників традиційна була припортова інфраструктура.
Росія масовано атакувала південь України: у ЗСУ розповіли про влучання
Росія атакувала Миколаївщину / колаж: Главред, фото: ДСНС, pexels

Керівниця пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк розповіла, що вночі 22 грудня росіяни також атакували безпілотниками "Shahed" південь України.

Гуменюк в ефірі телемарафону "Єдині новини" заявила, що вночі захисники неба збили 17 "Шахедів" в південних областях. Зокрема, чотири БпЛА було ліквідовано у Херсонській області, а три - в Одеській.

"Основна маса бойової роботи припала на Миколаївську область. Там було знищено 10 дронів. Намагалися поцілити саме по об'єктах, які пов'язані, зокрема, з зерновим коридором. Уламками збитого дрона пошкоджено одне зерносховище", - розповіла Гуменюк.

відео дня

На Одещині пріоритетом загарбників традиційна була припортова інфраструктура. Там спалахнула пожежа. Її оперативно ліквідували співробітники, залучати рятувальників не довелося. Люди не постраждали.

Атака РФ по Україні

Нагадаємо, що РФ випустила по Україні 7400 ракет, знищити вдалося лише 1600. Російські окупанти від початку повномасштабного вторгнення атакують Україну різними ракетами та безпілотниками, зазначив Юрій Ігнат.

22 грудня РФ атакувала дронами Київ. У кількох районах столиці уламки впали на житлові будинки. Виникла пожежа, є постраждалі. У ДСНС розповіли про наслідки ворожої атаки на столицю.

Ігнат висловився про удари українських безпілотників по РФ. Використання "шахедів" власного виробництва стало одним із стратегічних кроків в українській оборонні. За словами Ігната, важливо збільшувати виробництво власних дронів.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти