У Луганську потужна "бавовна" : над містом стовпи чорного диму

16 липня 2023, 11:21
690
Над тимчасово окупованим містом Луганськом піднімаються стовпи жирного чорного диму.
Луганськ, бавовна
Російські пропагандисти активно пишуть про "бавовну" в Луганську / колаж Главред, скріншоти з відео

У тимчасово окупованому місті Луганськ у неділю, 16 липня, пролунали вибухи. Як пишуть місцеві Telegram-канали, над містом піднімаються стовпи жирного чорного диму.

Місцеві жителі в соцмережах і месенджерах пишуть, що вибухів було кілька. Їх чули близько 10: 00. Після вибухів над містом з'явилася хмара чорного диму.

Російські пропагандисти активно пишуть про"бавовну".

відео дня
Луганськ, бавовна

Вибухи на окупованих територіях

Нагадаємо, 25 квітня було завдано удару по місцях розташування російських окупантів у Запорізькій області. Зокрема, вибухи лунали в тимчасово захопленому російськими окупантами Токмаку. Повідомлялося про мінімум про 12 "прильотів" по позиціях окупантів.

Вранці 15 травня потужні вибухи прогриміли в окупованому Росією Луганську, а також у захопленому Токмаку Запорізької області. У Telegram-каналах опублікували відео наслідків "бавовни" в містах, контрольованих окупантами РФ.

Також вранці 20 травня у захопленому РФ Маріуполі Донецької області прогриміли потужні вибухи. Російські пропагандисти повідомили, нібито місто було атаковане "далекобійними ракетами". Крім цього, повідомлялося про вибухи, що прогриміли в окупованому РФ Токмаку Запорізької області.

Повідомлялося, що українські військові в ніч на четвер, 8 червня, потужно вдарили по російських загарбниках у тимчасово окупованому місті Токмак Запорізької області. Під час" прильотів " російські окупанти зазнали втрат серед особового складу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти