У Луганську серія "прильотів" по окупантах: вибухи прогриміли одразу на 3-х заводах

8 червня 2023, 11:34
"Прильоти" були по базах армії РФ, де ремонтувалася техніка окупантів і перебували російські військові.
Взрывы в Луганске
У Луганську був завданий удар по базах окупантів/ скрін

У тимчасово окупованому Луганську в четвер, 8 червня, пролунала серія вибухів. Після цього над містом піднявся чорний дим.

"Прильотів" було не менше шести. Про це повідомляє журналіст Денис Казанський у Telegram. Він повідомив, що в Луганську був нанесений удар по базі російських окупантів і там горить техніка.

Після цього журналіст уточнив, що "прильоти" були одразу по трьох заводах, де облаштувалися окупанти і де вони ремонтували свою техніку.

відео дня

"Прильоти в Луганську припали на території промислових підприємств – заводу Жовтневої революції, фабрики "Глорія Джинс", заводу Луганськцентрокуз. Там ремонтувалася техніка окупантів та перебували російські військові", – йдеться у повідомленні.

Цього разу російські пропагандисти уже не повідомляли про нібито "роботу ППО". У той же час деякі російські так звані "воєнкори" повідомили, про вибухи на території Луганського тепловозобудівного заводу.

Взрывы в Луганске
Вибухи в Луганську/ скрін

Дивіться відео вибухів в Луганську:

Вибухи на окупованих територіях

Нагадаємо, 25 квітня було завдано удару по місцях розташування російських окупантів у Запорізькій області. Зокрема, вибухи лунали у тимчасово захопленому російськими окупантами Токмаку. Повідомлялося про мінімум про 12 "прильотів" по позиціях окупантів.

Вранці 15 травня потужні вибухи прогриміли в окупованому Росією Луганську, а також у захопленому Токмаку Запорізької області. В Telegram-каналах опублікували відео наслідків "бавовни" в містах, контрольованих окупантами РФ.

Також вранці 20 травня в захопленому РФ Маріуполі Донецької області прогриміли потужні вибухи. Російські пропагандисти повідомили, нібито місто було атаковане "далекобійними ракетами". Крім цього, повідомлялося про вибухи, що прогриміли в окупованому РФ Токмаку Запорізької області.

Повідомлялося, що українські військові у ніч на четвер, 8 червня, потужно вдарили по російських загарбниках у тимчасово окупованому місті Токмак Запорізької області. Під час "прильотів" російські окупанти зазнали втрат серед особового складу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти