У Києві 16-річний хлопець зарізав батьків і молодшого брата

27 квітня 2021, 09:02оновлено 27 квітня 2021, 09:35
Підлітка затримали - при собі він мав ніж. Хлопець розповів, що під час чергової сварки з батьками схопився за ніж і вбив рідних.
Поліція
У Києві 16-річний хлопець зарізав батьків і молодшого брата / УНІАН

Криваве вбивство сталося у Києві. 16-річний хлопець під час сімейної сварки зарізав батьків і молодшого брата, і після цього ще кілька днів жив у квартирі з трупами.

Правоохоронці затримали хлопця за підозрою у потрійному вбивстві. Він наніс численні ножові поранення батькам і 8-річному брату, від чого ті загинули на місці, йдеться на Facebook-сторінці поліції Києва.

Напередодні киянка повідомила копам, що вже три дні не має зв'язку з сином, який з сім'єю проживає в квартирі на вулиці Ревуцького. Правоохоронцям у квартирі не відчинили двері, тому було вирішено зламати замки.

відео дня

"Потрапивши до квартири, ми виявили тіла власників квартири і їх малолітнього сина зі слідами насильницької смерті. Всі троє - місцеві жителі 1971, 1979 і 2012 років народження. Після проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, ми встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетний 16-річний старший син потерпілих", – повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Підлітка затримали - при собі він мав ніж. Хлопець розповів, що під час чергової сварки з батьками схопився за ніж – спочатку вбив батька і матір, потім – брата. Після цього кілька днів перебував у квартирі з трупами, а коли зниклу сім'ю почали розшукувати родичі, втік.

Нагадаємо, раніше у Щасливому в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь знайшли тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті. Машу Борисову зґвалтували.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти