У Харкові дитина спала на підлозі й просила їсти у сусідів, поки мама пиячила

9 лютого 2022, 17:20оновлено 9 лютого 2022, 20:31
12-річного хлопчика забрали у горе-матері.
У Харкові дитина спала на підлозі й просила їсти у сусідів, поки мама пиячила
12-річний хлопчик спав на підлозі й просив їсти у сусідів/ "Харьковские известия"

У Харкові 12-річний підліток був змушений жити у холодному житлі й спати на підлозі. Голодну дитину підгодовували сусіди, адже вдома зовсім не було їжі.

Матір хлопчика у цей час ходила пиячити до знайомих, повідомляють "Харьковские известия".

Цей випадок виявили інспектори ювенальної превенції і працівники служби у справах дітей, які ходили перевіряти стан проживання у сім’ях.

відео дня

"Те, що побачили інспектори, не можна було назвати хорошим житлом для дитини. У приміщенні було холодно і брудно, всюди панувало запустіння і безлад. До того ж, у всьому будинку не було й крихти їжі", – пише видання.

У дитини не було свого ліжка – йому доводилося стелити на підлогу ватяну ковдру і так спати. Небайдужа сусідка підгодовувала хлопчика.

Після того, що побачили інспектори, дитину з сім’ї вилучили. Хлопчик зараз перебуває у дитячій лікарні, де проходить медичне обстеження.

Проти матері склали два адмінпротоколи – про невиконання батьківських обов’язків і домашнє насильство.

Нагадаємо, на Полтавщині матір лишила свою 5-річну дитину саму в неопалюваній холодній хаті, і зникла кудись на дві доби. Дівчинка захворіла і потрапила до лікарні. Тепер матір розкаюється у скоєному і хоче забрати дитину.

Також раніше повідомлялося, що в Одеській області 29-річна мати поїла немовля самогоном, щоб дитина міцно спала і не заважала їй плачем. Жінка розводила алкоголем дитячі суміші. Коли дитину госпіталізували, хлопчик важив ще менше, ніж при народженні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти