У ГУР зробили заяву про плани щодо Криму та Кримського мосту

24 серпня 2024, 14:15
1903
Усім би хотілося подивитися на годинник, щоб зрозуміти, що Кримському мосту недовго залишилося, сказав представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.
ATACMS, Кримський міст
Усі українці хотіли б позитивних новин про Кримський міст, але реальність складніша - ГУР / Колаж: Главред, фото: Вікіпедія, соцмережі

У Сил оборони України є план, як знищити Кримський міст і повернути півострів. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

В ефірі телеканала Київ 24 він розповів про те, що окупований півострів важливий для загарбників із погляду логістики та постачання.

"Ми всі хотіли б подивитися на годинник і сказати, що Кримський міст житиме ще 15 хвилин. Реальність - вона складніша", - сказав представник ГУР.

відео дня

Також Андрій Юсов підкреслив, що у ЗСУ є план зі звільнення Кримського півострова і знищення Кримського мосту. Проте деталі розкриватися не будуть.

Кримський міст - головні новини за темою:

Є шанс знищити Кримський міст у найближчі кілька місяців, сказав начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов. Триває робота над тим, щоб знищити естакаду.

Україна звільнить Крим і знищить Керченський міст, говорив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. За його словами, в України є відповідні плани.

Росія на тлі операції в Курській області терміново вжила заходів щодо Кримського мосту, повідомляли партизани Атеш. Окупанти в швидкому темпі вирішили зміцнити міст баржами і ППО.

Кримський міст (Керченський міст)

Транспортний перехід через Керченську протоку, що з'єднує Керченський і Таманський півострова через острів Тузла і Тузлинську косу, передає Вікіпедія.

Складається з двох паралельних мостів - автодорожнього та залізничного. Загальна протяжність - 19 км.

Росія почала будівництво транспортного переходу після анексії Криму. Автодорожній міст був відкритий у 2018 році, залізничний — у 2019-2020 роках.

У ГУР зробили заяву про плани щодо Криму та Кримського мосту
Коротко про Кримський міст / Інфографіка: Главред

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти