Загроза штурму двох великих міст: експерт назвав, куди РФ перекидає резерви

12 січня 2024, 02:10оновлено 12 січня, 17:44
Росія збільшує кількість військ на Куп'янському напрямку, попередив Олександр Мусієнко.
ВСУ, Мусієнко
Олександр Мусієнко оцінив ризики нового наступу РФ / Колаж: Главред, фото: 22 окрема механізована бригада, скріншот з відео

Військовий експерт Олександр Мусієнко прокоментував загрозу нового наступу російських окупантів на північному сході.

Цей фланг завжди буде під постійною загрозою через свою географію, підкреслив він у коментарі виданню РБК-Україна.

"Але не сам Харків, а Куп'янський напрямок. На сьогоднішній день на Слобожанській ділянці немає збільшення ворожих військ на відміну від Куп'янського. Таким чином конкретно для Харкова на сьогоднішній день загрози немає. Але ситуація в динаміці, і поки йде війна, не можна нехтувати будь - якими ризиками", - вважає співрозмовник.

відео дня

Разом з тим в матеріалі уточнюється, що Росія збільшує кількість військ на Куп'янському напрямку, проте поки конкретно для Харкова загрози ворожого наступу немає – те ж стосується і Чернігова.

Нагадується про те, що раніше британська газета The Telegraph повідомила, що росіяни готують наступ на Харків.

В українській розвідці підтвердили нарощування російських сил на Куп'янському напрямку, що говорить про загрозу наступу ворога з цього боку.

Хто такий Олександр Мусієнко

Олександр Мусієнко - блогер і експерт. Є головою недержавної організації "Центр військово-правових досліджень". Виступає в якості експерта в ефірах телеканалів, пише My.ua.

Війна в Україні

Як раніше повідомлялося, розкрито сценарій раптової атаки РФ. На більшій частині лінії фронту проходять зустрічні бої, пояснив Євген Дикий.

Раніше Олег Жданов розкрив найгірший сценарій для України в 2024 році. Допомога з боку США може надходити в Україну із затримкою, прогнозує Олег Жданов.

Експерт Михайло Жирохов вважає, що після "виборів" в Росії в березні 2024 окупанти розпочнуть нову наступальну операцію в Україні. За його словами, підготовка до наступу вже ведеться і деякі західні аналітики розповідають про плани Росії по захопленню Харкова, Дніпра і поділу України по річці Дніпро.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти