Три літаки Су-25 і сотні солдатів: генерал ЗСУ розповів про нові втрати ворога на півдні

16 жовтня 2023, 21:37оновлено 16 жовтня 2023, 22:58
895
Командувач угрупованням військ ЗСУ "Таврія" Олександр Тарнавський оприлюднив свіжу інформацію про втрати росіян.
ВСУ, контрнаступ
ЗСУ продовжують контрнаступ на півдні / ua.depositphotos.com і 93 ОМБр

Командувач Оперативно-стратегічним угрупуванням військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський оприлюднив в Telegram-каналі свіжу інформацію про втрати росіян на південному напрямку.

"Воїни ОСУВ "Таврія" на Донеччині за тиждень знищили вже три ворожі штурмовики Су-25. За минулу добу ворог завдав 2 ракетних і 35 авіаційних ударів, провів 47 бойових зіткнень, крім того, здійснив 906 артобстрілів. Підрозділи ракетних військ і артилерії зі складу ОСУВ "Таврія" протягом доби виконали 1321 вогневе завдання. Загальні втрати ворога склали 472 людини. Знищено 36 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 4 ББМ, 8 артилерійських систем, 1 засіб ППО, літак Су-25, 13 БПЛА, 6 одиниць автомобільної та 1 – спеціальної техніки. Також знищено склад боєприпасів ворога", - сказав він.

Контрнаступ ЗСУ

Контрнаступ ЗСУ може зупинитися у момент, коли погода сильно погіршиться і вдарять морози. Про це заявив голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі

відео дня

Колишній міністр оборони Великобританії Бен Уоллес назвав контрнаступ України успішним і зазначив, що зараз можна спостерігати початок битви за анексований Крим.

Колишній командувач сухопутними силами НАТО в Європі Бен Ходжес заявив, що критика українського контрнаступу у війні проти Росії - це непрофесійні і непотрібні заяви.

"Тим, хто в 8000 кілометрах критикує, як хтось інший заходить на мінні поля і окопи і розміновує їх, має бути соромно самим за себе", - сказав Ходжес.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти