"Спецоперацію" ми вже виграли: Арестович спрогнозував, скільки триватиме війна

30 травня 2022, 23:26
Арестович зазначив, що "змінився темп, змінилася логіка того, що відбувається і прийоми, способи боротьби".
Арестович, війна
Арестович / Reuters, Офіс президента

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що "спецоперацію" Україна вже виграла, а ось перемога у війні займе кілька місяців.

"Я хочу, щоб зрозуміли дуже важливу річ. "Спецоперацію" ми вже перемогли російську. А війну ще належить перемогти. І вона буде довгою. Кілька місяців як мінімум", - сказав Арестович в ефірі Фейгін LIVE.

Арестович зазначив, що "змінився темп, змінилася логіка того, що відбувається і прийоми, способи боротьби".

відео дня

За його словами, залишилося виграти на 4 фронтах:

  • дипломатичний,
  • інформаційний,
  • воєнний,
  • економічний.

Тепер, каже радник глави ОПУ, необхідно виграти війну на 4 фронтах: військовому, дипломатичному, інформаційному, економічному.

"Це вже не "хто більше зіб'є літаків" або "хто розіб'є повітряний десант". Це про те, хто виграє на дипломатичних майданчиках, на санкційних майданчиках, хто виграє в інформаційній протидії із Заходом і так далі. Російські можливості все ще більші, ніж наші: у фінансовому відношенні і далі...", - зазначив Арестович.

Війна в Україні

Нагадаємо, радник керівникаОофісу президента Олексій Арестович назвав ситуацію на фронті "ахової" для України. Наші військові поки не можуть наносити удари в тил ворога, так як не мають далекобійних засобів. Арестович зазначив, що зараз захід проходить перевірку на адекватність.

Також він заявив, що Росія виграє за темпами у війні - вони накопичили резерви раніше, ніж Україна. У зв'язку з цим стає можливим повернення російської армії на північ країни і посилення тиску на лінії Херсон - Запоріжжя.

Президент України Володимир Зеленський різко розкритикував слова колишнього держсекретаря США Генрі Кіссінджера, який заявив про необхідність віддати шматок територій для РФ в обмін на мир.

Генсекретар НАТО заявив, що РФ і Україна перейшли "у війну на виснаження" і тепер ніхто не може спрогнозувати, коли вона і як закінчиться. Він додав, що Альянс бачить своєю метою подальшу підтримку Україні і одночасно запобігання ескалації війни.

Дивіться онлайн новини Донбас

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти