Одна з наймасштабніших ракетних атак на Львівщину: Садовий розповів про наслідки нічного обстрілу

17 травня 2022, 10:20оновлено 17 травня 2022, 11:09
У Львові жодна ракета окупантів не приземлилася. В одному із сіл Яворівського району уламки ракети частково пошкодили об'єкт залізничної інфраструктури.
ракета
Невідомо, чи був Львів метою ракетного обстрілу окупантів / Фото УНІАН

У ніч на вівторок, 17 травня, у Львівській області було дві повітряні тривоги та дві масові хвилі ракетних вильотів. Це була одна з найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет.

Про це повідомив у Telegram мер Львова Андрій Садовий.

"У Львові жодна ракета не приземлилася. Добре спрацювали сили ППО. Тому ми не знаємо, чи було наше місто метою цього разу", - зазначив він.

відео дня

Садовий додав, що в одному із сіл Яворівського району уламки ракети частково пошкодили об'єкт залізничної інфраструктури. У навколишніх будинках вилетіли шибки.

"І це все в 20-кілометровій зоні до кордону з Європейським Союзом. Це дійсно була одна з найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет. Що буде відбуватися далі, передбачити важко. Тому ходіть в укриття! Не знімайте прильоти ракет або роботи ППО. Такі відео потрібні московській агентурі", - написав Садовий.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив у Telegram, що вночі ворог завдав ракетного удару по об'єкту інфраструктури регіональної філії Львівська залізниця у Яворівському районі.

Вибухом пошкоджено залізничну інфраструктуру. Інформація про травмованих чи загиблих не надходила. За попередніми даними, ракети летіли зі Сходу.

Одна з наймасштабніших ракетних атак на Львівщину: Садовий розповів про наслідки нічного обстрілу

Як повідомляв Главред, в ніч і під ранок вівторка, 17 травня, війська РФ атакували ракетами кілька регіонів України. Під удар ворога потрапили Київ і область, а також Харківщина і Львівщина.

Крім того, вранці 17 травня російські окупанти завдали ракетного удару по селищу Десна в Чернігівській області. В результаті є загиблі та багато поранених.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти