Після перемоги над РФ Україна повинна стати новим Ізраїлем - Геращенко

17 травня 2022, 09:14оновлено 17 травня 2022, 10:04
З Україною межує величезна ворожа держава, яка буде продовжувати нас ненавидіти. Країна не повинна бути такою, якою була до 24 лютого 2022.
Антон Геращенко
Україна повинна змінитися, вважає Антон Геращенко / mvs.gov.ua

Після перемоги над Росією Україна повинна стати другим Ізраїлем. Адже не виключено, що країна-агресор ще намагатиметься напасти на нашу країну і завжди загрожуватиме.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону.

"Найважливіше, щоб Україна більше не стала тією країною, якою була до 24 лютого. Після перемоги нам потрібно створити з України Ізраїль - країну, яка буде далі жити на кордоні з величезною ворожою державою, яка буде продовжувати нас ненавидіти. Державою з ядерною зброєю, яка буде знову намагатися на нас напасти", - сказав він.

відео дня

На думку Геращенка, при цьому і сама Україна повинна змінитися - повинна бути чесна правоохоронна система, суди. У владних кабінетах також повинні бути чесні люди, які будуть готові наводити в країні порядок.

"Дуже важливо, щоби у нас були чесні суди, чесна правоохоронна система. Щоби з чесних підприємців струшували порошинки. Щоб держава стала іншою, щоб кращі люди приходили до влади з бізнесу та не грабували державу, а наводили порядок. Без цього Україна пропаде", - додав радник глави МВС.

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Як повідомляв Главред, раніше радник глави Офісу президента Олексій Арестович прогнозував, що за кілька років між Україною та Росією буде ще одна війна, і вона неминуча.

Що стосується нинішнього протистояння, то поки рано називати якісь терміни, коли українські військові зможуть витіснити російських окупантів з території України. Однак є два фактори, від яких залежить, як швидко буде наближатися ця дата. Про це розповів директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти