РФ може готувати ракетний удар: у ПС попередили про небезпеку і розкрили деталі

15 вересня 2023, 14:49
1215
У РФ виробництво ракет триває, попередив Юрій Ігнат.
РФ може готувати ракетний удар: у ПС попередили про небезпеку і розкрили деталі
Юрій Ігнат розповів про запас ракет у РФ / колаж: Главред, фото: АрміяInform , warfor.me

Речник Командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат розповів про те, скільки ракет залишилося у російських окупантів.

У Росії станом на осінь 2023 року в рази менше ракет, ніж було в 2022 році. Про це він заявив в ефірі національного телемарафону новин.

"Треба уточнити, що ракет (у Росії - ред.) менше станом на осінь 2023-го року в рази, ніж було станом на 2022 рік", - зазначив представник ПС ЗСУ.

відео дня

Разом з тим він звернув увагу на те, що в РФ виробництво ракет триває, при цьому в них досі присутні західні комплектуючі.

"І в ракетах, і в "Шахедах"... і західні ЗМІ теж це підкреслюють, що як би не працювали санкції, все одно Росія продовжує отримувати комплектуючі для ракет", - додав Ігнат.

Раніше повідомлялося, що Україна може отримати від США далекобійні ракети c касетними боєголовками. Адміністрація Байдена прагне посилити ЗСУ, оскільки український тиск на російські війська демонструє ознаки прогресу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія в обхід санкцій виробляє удвічі більше ракет, ніж до 2022 року. Росія в обхід санкцій виробляє вдвічі більше ракет, ніж до 2022 року.

У повітряних силах розповіли, як РФ атакувала Україну вночі 11 вересня. Спікер ПС ЗСУ Юрій Ігнат розповів перші подробиці нічної атаки по Україні: скільки і звідки РФ запустила іранські дрони моделі "Шахед".

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти