РФ діє як терорист: у Зеленського припечатали Путіна після удару по Києву

16 червня 2023, 14:46
Необхідна консолідація і максимально жорстка позиція по відношенню до РФ, впевнений Андрій Єрмак.
Єрмак, Путін
Андрій Єрмак жорстко відреагував на терористичні методи Кремля / President.gov.ua/УНИАН

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак прокоментував масований ракетний удар окупантів РФ по Києву в п'ятницю, 16 червня.

Ракетною атакою Києва під час перебування там делегації президентів африканських країн Путін хоче продемонструвати, що він готовий нехтувати безпекою лідерів іноземних держав, написав він у своєму Telegram-каналі.

"І на місці лідерів африканських країн може опинитися будь-хто. Ми пам'ятаємо, що ракети летіли і тоді, коли в Україну прибув Президент США Джо Байден, а також генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш. Світ повинен зрозуміти, що зараз необхідна консолідація і максимально жорстка позиція по відношенню до Росії. Слід показати силу державі, яка підриває глобальну безпеку і діє терористичними методами", — пише глава ОП.

відео дня

Єрмак також додав, що є необхідність "об'єднатися навколо Формули миру президента Володимира Зеленського. Альтернативи їй не існує. І обговорити подальші кроки ми повинні на глобальному саміті миру".

Screenshot
Андрій Єрмак прокоментував ракетний удар по Києву / t.me/ermaka2022

Ракетний удар РФ по Києву

Нагадаємо, у п'ятницю, 16 червня, російські окупанти влаштували ракетну атаку на Україну. Майже по всій території країни оголошена повітряна тривога. У Повітряних силах повідомили про запуск ракет "Калібр" з Чорного моря.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що, за попередніми даними, під час атаки знищено: 6 аеробалістичних ракет "Кинджал", 6 крилатих ракет "Калібр", 2 розвідувальних БПЛА.

Внаслідок ракетного удару ворога в одному з районів Київщини пошкоджено приватні будинки. Виникла пожежа. Є постраждалі.

Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба зазначає, що таким чином РФ "передала Привіт" африканській делегації. Глава МЗС підкреслив, що цей ракетний удар був найбільшим за останні тижні.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти